Fotoforum

Nu drar vi igång fotoforum. Det är precis rykande färskt. Ett ställe där du kan ställa dina frågor när det gäller foto. Har du problem med kameran, funderar på att köra ny eller kanske vill visa dina bilder. Här kan du ladda upp bilder och få bildkritik.

Gå in på Kameraväskans Fotoforum där du även kan fråga om saker som står skrivet om på kameraväskan.se.

Det här inlägget postades i Fotografering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Fotoforum

 1. jeppe skriver:

  Hej!
  Ville bara tacka för den här sidan! Som nyfrälst amatörfotograf var det MYCKET som föll på plats. Nu måste jag bara komma ihåg allt :) Kommer skriva ut din fotoskola och ha med i kameraväskan, om det är ok.

  Igen, tack!

 2. Eivor G skriver:

  Hej
  Det här var något för mig. Hurra. Jag har fotat i ett par år, men har mycket kvar att lära. B la hur jag får fokus på både för- och bakgrund. Då det mest är fåglar går det bra. Men det finns ju även annat där allt ska vara med.
  Har en Panasocnic FZ18 och FZ7 (bl a) de är ju inte med här, men funktionerna är ju desamma.
  Kan av olika skäl inte gå på fotokurs. Så här ska studeras.
  Tack för denna site.

 3. Mathias skriver:

  Jag har precis öppnat en fotosida och har kört igång en fototävling som ni gärna får delta i!=)

  /Mathias

 4. Erland berglund skriver:

  Har 1000 bilder fr en mc-tripp att ordna i annan följd än de hamnade i kameran.
  Provat ett antal program, picasa m fl men de är 100 ggr över min nivå. Efter div klippande ect är det omöjligt att spara ned i den ordning jag valt-fotonumret verkar gälla.
  Vill via via usb-på annan pc-hur gör man? Kör hellre mc.

 5. Rickard skriver:

  Ordningen på bilderna beror på datorn du visar dem i. Man brukar i datorn kunna välja att sortera på bokstavsordning, datum osv. Om du döpt om filerna men nummer så ska det fungera. Viktigt att tänka på är att numret är först i filnamnet, ex 0001-foto.jpg. Viktigt är också att ha inledande nollor annars kommer filerna 10-19 för nr 2 eftersom datorn sorterar på första tecknet först och om de är lika tittar den på andra tecknet osv.

 6. Jasmine skriver:

  Hej! Jag kommer inte in i forumet, när jag klickar på länken så kommer jag ingenstans, skulle gärna vilja läsa lite där för alla säger ju att det är så bra, tacksam för svar! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *